Als fotograaf heb ik zeer veel ervaring opgedaan met het programma Lightroom van Adobe en ik heb er ook een cursus voor ontwikkeld. Deze cursus kan in groepsverband worden georganiseerd voor fotoclubs en ook is het mogelijk om individueel les te nemen, waarbij de cursus nauwkeurig wordt toegesneden op de individuele behoefte. De cursus is gericht op Lightroom CC Classic (abonnementsversie) en op de koopversie van het programma. Alle aspecten van het programma komen aan de orde:  cursus Lightroom.

Daarnaast kunnen de volgende workshops worden georganiseerd:

  • INZOOMEN: fotografieworkshop vooral bedoeld om te leren kijken: we zoeken naar bijzondere details tijdens een fotowandeling door het historische centrum van Amersfoort en maak daar beelden van die achteraf worden besproken. 
  • NACHTFOCUS: leer wat er komt kijken bij het fotograferen in schemering en oefen in het Eemhavengebied van Amersfoort, ook hierbij worden de resultaten achteraf besproken. 

Deze workshops worden in groepsverband voor bedrijven en vriendenclubs gegeven. In overleg kan een programma worden samengesteld, waarbij het ook mogelijk is dit te combineren met een borrel of een maaltijd bij een horeca-gelegenheid in Amersfoort. Beide zijn geschikt voor groepen tot acht deelnemers. Iedere deelnemer moet een spiegelreflexcamera meenemen en voor ‘Nachtfocus’ is ook een statief nodig. 

Meer informatie kan worden verkregen via de mail naar de contactpagina